TROBADA D’INFANTS DE LA CATEQUESI DE L’AXIPRESTAT

0
117

El divendres, dia 28 d’abril, els infants de la Catequsi de les parròquies de l’arxiprestat de Mataró varen  fer la Trobada anual a l’església de la Mare de Déu de l’Esperança de Matarío.

Es una trobada que vol significar la realitat de la catequsi a les nostres parròquies, i també vol ser una ocasió per trobar-se els infants de l’arxiprestat. Volem que els infants sàpiguen i vegin que no són sols a fer catequesi a la pròpia parròquia, sinó que també hi ha nens i nenes a les altres parròquies que fan el mateix.

La trobada va consistir en dos moments: el primer va ser una celebració religiosa a l’església,  i el segon va ser un agradable i dolç berenar als locals de la catequesi.

La celebraió a l’església tenia un tema: “Les flors del Regne de Déu”. De primer els insants es van dividir per parròquies, i cada grup va construir una flor. Les flors representaven les virtuts cristianes (la fe, l’esperança, la caritat, la fortalesa, etc.). Un cop fetes les flors es varen exposar al presbiteri. El conjunt de les flors representava el “Jardi del Regne de Déu”. Es a dir; el Regne de Déu son els cristians,els quals, adornats amb les virtuts cristianes, formenuna Església on regna l’amor i la pau.

Feta l’exposició es va llegir un text bíblic que resumís l’acció realitzaada; els infants varen fer la pregària dels fidelsi es va acabar amb el res del “Pare Nostre” i la benedicció final.

Varen participar a la trobada uns 100 infants amb les corresponents catequistes i i acompanyats de moltes mares. La trobada va començar a les 18 h. i es va acabar a les 19’30 h.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here