TROBADA ARXIPRESTAL DE CATEQUISTES

0
110

Divendres passat, dia 17 de juny, totes les catequistes de l’arxiprestat de Mataró van fer la “Trobada de final de curs”, a l’església de St. Sinmó de Mataró.

 

Aquesta trobada es faa a St. Simó, perquè és un punt de trobada fàcil i accessible, sobretot per les persones que vénen de fora de la ciutat.

 

La trobada va consistir en la celebració de la missa, iniciada amb la pregària de vespres; i a continuació un berenar per acabar la festa.

 

Cada vegada, els qui organitzen l’acte busquen un tema que sigui el motiu de la trobada i orienti les lectures de la missa. Enguany, com no podia ser d’altra manera, el tema va ser l’ ANY JUBILAR”, en concret les “Obres de Misericòrdia”, que són la pràctica de la misericòrdia que nosaltres hem de tenir envers els altres.

 

En definitiva, això que en diem “Les Obres de Misericòrdia” és posar un nom al text de l’Evangeli de Sant Mateu, en el qual Jesús ens parla del Judici final, en el qual “tots serem jutjats sobre la caritat” Per expresar aquest missatge de Jesús  es va fer un mural, el qual havia dibuixat un gran cor, dividit en dues parts: una coresponia a les obres caritat “corporals” i l’altra a les obres de caritat “espirituals”

 

La celebració anar bé i l’acte en conjunt va resultar ser una trobada de festa i de germanor de totes les catequistes de l’arxiprestat de Mataró.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here