Visita del Bisbe Auxiliar a Dosrius i Canyamars

0
815

Diumenge passat, dia 24 de març 2019, el Sr. Bisbe Auxliar, Mns. Antoni Vadell, va ser a les parròquies de Dosrius i de Canyamars per compartir amb llurs feligresos la missa del diumenge, i tenir un col·loqui amb ells, després de la celebració.

La idea de l’esdeveniment és molt simple: que el Sr. Bisbe auxiliar, responsable de la nostra zona del Maresme vegi la realitat de la vida ordinària de les comunitats de les parròquies.

No va haver cap confirmació, ni cap acte especial. Va ser celebrar la missa del diumenge presidida pel Sr. Bisbe. El que fa el rector d’aquestes parròquies cada diumenge, aquest dia també ho va fer el Sr. Bisbe Antoni.

Dins la simplicitat de l’acte, va resultar una visita molt agradable tant per part del Sr. Bisbe com per part dels feligresos assistents.

I per arrodonir la diada, després dels actes anteriors el Sr. Bisbe va visitar l’església de St. Andreu d’Alfar i el santuari del Corredor, del qual va quedar admirar de la seva bellesa i del seu estat actual. El dinar d’un plat de mongetes a una bottifarra va ser toc final de la visita.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here