Trobada de la Pastoral a les presons de l’Arxiprestat de Mataró

0
657

L’Associació Jaume Pineda des de fa anys treballa en el nostre arxiprestat de Mataró amb la pastoral de les persones privades de llibertat als centres penitenciaris.

El proper diumenge 22 de setembre, celebraran la diada anual al voltant de la festa de la mare de Déu de la Mercè a la Parròquia de Sant Julià d’Argentona. A  la missa de 12 del migdia, participaran amb la comunitat parroquial alguns membres de l’Associació Jaume Pineda, que s’encarrega al nostre arxiprestat de Mataró de la pastoral amb els qui es troben a les presons. Participaran de la missa i ens explicaran les seves activitats que desenvolupen com fan cada any a cada una de les parròquies de l’Arxiprestat.

Els objectius d’aquesta Associació són:

– Crear i mantenir grups de voluntaris que, seguint els ensenyaments de l’Evangeli, vulguin donar respostes a les problemàtiques que viuen les persones privades de llibertat.

– Sensibilitzar i crear consciència, en la comunitat de l’Església i de la societat, de la realitat del món de les presons.

– Atendre i acompanyar les persones privades de llibertat en la seva precària situació, per tal de possibilitar la seva reinserció i rehabilitació.

– Donar suport a les famílies en els problemes que comporta tenir un familiar a la presó.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here