Sopar solidari a l’església Sagrada Familia

0
532

Divendres passat , varem fer el sopar solidari a l’església Sagrada Familia de Mataró. Com cada any, la parròquia realitza el sopar solidari  amb la finalitat de donar suport als projectes de mans unides.

Per a això i amb motiu del dia del dejuni voluntari, sopem amb un petit panet  amb oli i un cafè amb llet o infusió.

A més d’aquesta col·laboració puntual es buscava  sensibilitzar als feligresos sobre altres accions que ens permetin donar suport a iniciatives solidàries durant tot l’any. És per això que ens va acompanyar Glòria  Sanjosé  qui gestiona la botiga solidària  de Comerç Just de la plaça de la Peixateria

Ens va fer una xerrada-taller sobre l’objectiu de garantir unes condición que dignifiquin el treball del productor , amb una millora del sou, a l’hora de consumir.

Ens va explicar que están treballant a l’Àfrica a Solwezi, Zàmbia on la major part de la población llocal , depèn d’una agricultura poc especialitzada i de Producció limitada.

Fa 12 anys la Diòcesi de Solwezi va crear una escola i van posar en marxa un servei d’acollida per a infants orfes i nens del carrer. Actualment hi ha 200 nens dels 4 primers cursos i volen ampliar per completar els 7 cursos de primària.

Tot plegat va estar una estona molt agradable i participatiu on cadascú en deia la seva.

Tant de bó es repeteixi més sovint.

Per Anna M. Tardiu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here