La influència del CORONAVIRUS a les nostres esglésies

0
601

 

La imatge que es reprodueix aquí és un símbol de la realitat de totes les nostres esglésies de l’arxiprestat i de la resta de les parròquies de Catalunya.

Com per una circumstància concreta  (la pandèmia d’un virus) i en un moment inesperat, canvia totalment la història de les persones, de la societat i de les comunitats cristianes!!

L’ambició de l’home és dominar i controlar la Naturalesa i la nostra pròpia vida; però no podem. la Naturalesa mana, en bé o en mal, i estem abocat a obeir-la i a respectar-la.

I la contundència de la veritat de la Naturalesa és tan forta que arriba a amenaçar-nos amb la mort. O li fem cas, o morirem!! Es terrible aquesta amenaça! Tenim por!!

Però la solució és molt senzilla: fer cas a la veritat de la Naturalesa i corregir els errors que hem comès i que continuem cometent.

La Naturalesa és com Déu, el nostre pare del Cel, o li fem cas o les conseqüències que es deriven de la desobediència són terribles a nivell personal i a nivell de societat. I només ho advertim quan es presenta!

Pensar en Déu, complir els seus manaments, creure en Jesucrist i  i practicar la vida cristiana és una manera de no perdre de vista la VERITAT de la vida, el CAMÍ vertader per tenir una VIDA sana i feliç amb companyia de tothom

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here