Els capellans van d’excursió

0
786

 

El dijous dia 13 de juny un grup de capellans del nostre arxiprestat vàrem prendre’s el dia per fer una excursió al santuari de Bellmunt de St. Pere de Torelló (Osona).

La finalitat de l’excursió era doble: conèixer un lloc bonic i agradable i passar  un dia de relax bo i convivint entre germans.

El santuari de Bellmunt és un recinte situat a 1.247 mts sobre el nivell del mar. Per aquesta raó´té un vista panoràmica extraordinària. Es veu gran part de la plana de Vic i sobretot quasi tot el Pirineu, que, per cert, estava ben nevat. El complexe arquitectònic està situat al cim de la serra de Bellmunt, de manera que els edificis estan alineats seguint la serra.

Es un santuari que consta de la capella, d’una hostatgeria i d’un restaurant, que està obert tota la setmana menys el dilluns. Deu n’hi do, la gent que hi vàrem trobar  fent la visita.

La convivència, per suposat, va ser bona i vàrem anar ben avinguts. No érem massa, tot plegat vuit; però ja ho sabem que alguns companys tenen obligacions que no poden deixar. Vàrem tornar d’hora, després de la sobretaula, perquè, malgrat que el dia era de descans, alguns tenien uns serveis que esperaven.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here