Aquest diumenge 7 d’abril la primera gran processó de la ciutat al barri de Cirera

0
756

Aquest diumenge a la tarda, 17,30h., el Sr. Bisbe Mons. Antoni Vadell presidirà la processó que es farà pel barri de Cirera amb la Mare de Déu de la Soledat.

Recorregut: Sortida des de passatge Miró, carrer Corregiment de Mataró, ronda Doctor Ferran, carretera de Cirera, carrer Transversal, carrer del Torrent de la Pólvora, carrer Sant Domènec, carrer Misericòrdia, ronda Joan Peiró, carrer Immaculada, carrer Pietat, carrer Sevilla, carrer del Torrent de la Pólvora, ronda Doctor Ferran.
Organitza: Germandat de Nostra Senyora de la Soledat

Aquesta processó va néixer en record a l’arribada i l’acte de coronació de la Verge de la Soledat, obra de l’escultor Juan Ventura, ara fa prop de tres dècades. És una processó que transcorre al llarg de les pujades i baixades tan pronunciades del barri, on les dones de la confraria porten amb estil propi la imatge.Alguns moments d’interès són la pujada al Torrent de la Pólvora, la pausa al carrer Verge de la Immaculada o els goigs a la parròquia de la Sagrada Família, on solen interpretar-se alguns cants de saetas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here