Aplec del dilluns de Pasqua al Corredor

0
793

Com cada any, i des de fa segles, ahir, Dilluns de Pasqua florida, es fa celebra l’Aplec del Corredor.

El dia no acompanyava gens, sobretot pel la forta ventada que bufava allà dalt.Era vertaderament un “corredor de vent”, però, tot i així, no va ploure gent.

La missa va ser a les 12, com estava senyalat i l’ assistència de feligresos va ser força abundant. No era la capella plena;  érem una cinquantena de persones, vingudes dels quatre costat del santuari: de Mataró, de LLavanere,de Sant vicenç, dArenysde Munt i de Mar, de de Vilamajor, de Palautordera, de Llinars del Vallès, de Canyamars i Dosrius. De tots els pobles uns poquets, però hi havia representació de tots.

Fora d’unes poques famílies, que es quedaren a dinar al restaurant, la resta de feligresos després de la missa va tornar a casa.

A la tarda el vent continuava bufant amb unes fortes glopades; tant és així que a l’hora de ballar les sardanes es va decidir instal·lar els músics de la cobla dins la capella, just a l’entrada i els balladors ho feien al porxo de la capella per la part de fora.

En total va ser un Aplec del Dilluns de Pasqua complert i familiar. Els qui hi varen participar va estar molt contents i la Mare de Déu també. D’això es tracta

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here