50è Aniversari de l’ordenació sacerdotal de Mn. Jaume Abril

0
951

 

El dia de Sant Joan (24 de juny) Mn. Jaume Abril Figueras va celebrar el 50è  aniversari de la seva ordenació sacerdotal.

Va ser ordenat sacerdot a l’església parroquial de Llerona (Vallès Oriental) pel Bisbe Auxiliar d’aleshores, Dr. Ramon Deumal, a les 11’30 del matí. A l’any 1970

Va cantar la seva primera missa al seu poble i parròquia de Sant Vicenç de Montalt el dia de la festa de Sant Pere i Sant pau (29 de juny).

La festa de l’aniversari va consistir en la celebració de la missa del dia , a les 11 del matí,  a l’església de Dosrius, amb la particularitat que els participants eren els feligresos de les tres parròquies que té  encomandes: Alfar, Canyamars i Dosrius.

L’obligació de portar mascaretes i guardar distàncies, no va impedir que la celebració fos ben reeixida i participada.

Al final de la celebració un feligrès de Dosrius, en nom de les tres parròquies va dir unes paraules de reconeixement i d’agraïment  pel servei prestat.

A continuació de la missa, en el mateix temple, Mn. Jaume va projectar un muntatge que va ser el resum de la trajectòria dels 50 anys al servei a l’Església de Barcelona.

Per arrodonir la esta, a fora a la plaça de l’església , hi havia preparat un piscolabis per als participants a la celebració.

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here