Els mataronins Francesc i Joan Grané presenten del documental “Clara d’Assís i Pedralbes. L’ancoratge urbà en l’eternitat”

0
631

 


Presentació del documental
Video Vegeu vídeo


Victoria Cirlot, Juan-José López Burniol, Teresa Pujal i Francesc Torralba participaran al cine-fòrum de presentació del documental “Clara d’Assís i Pedralbes. L’ancoratge urbà en l’eternitat”, de Francesc i Joan Grané, germans, tots dosmataronins, després del passi del film. L’acte se celebrarà el dimarts dia 29 d’abril, a les 19h, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

 

L’acte serà presentat per Francesc Grané, doctor en comunicació i humanitats i director del documental, i Anna Castellano-Tresserra, conservadora en cap del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Després del passi del documental (uns 50 minuts) es procedirà al cine-fòrum amb aquests participants:

– Teresa Pujal, presidenta de la Federació de Germanes Clarisses de Catalunya, Castelló i Menorca
– Juan-José López Burniol, notari
– Victoria Cirlot, catedràtica de filologia romànica a la UPF
– Francesc Torralba, catedràtic de filosofia a la URL


  Des d’una hora abans, es podrà visitar gratuïtament el Monestir. Transport: FGC: L6 Reina Elisenda; Bus: 75, 22, 63, 64 i 78.

  Organitza: Comunitat de Germanes Clarisses del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona | Monestir de Pedralbes

  Col·laboren: Eulogos MediaFederació de Germanes Clarisses de Catalunya, Castelló i MenorcaUnió de Religiosos de Catalunya i Associació d’Amics de Monestir de Pedralbes.

  Secretaria tècnica: Fragmenta Editorial

  [Acte a Facebook]

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here