El Barroc religiós protagonitza l’inici del curs de l’escola de Teologia del Maresme

0
726

(Mataró RàdioL’escola de Teologia del Maresme enceta el curs amb noves propostes. El primer trimestre comença amb un curs centrat en el Barroc Religiós a Mataró. Una iniciativa que ha sorgit per posar en valor el patrimoni artístic del què disposa la ciutat d’aquest estil. Josep Maria Solà de l’Escola de Teologia de Mataró explica que algunes de les sessions d’aquest monogràfic es faran in situ des d’aquests punts d’interès artístic com son el retaule del Roser o la Capella dels Dolors. Un curs que s’ha planificat conjuntament amb el museu arxiu de Santa Maria.

El segon trimestre, l’Escola de Teologia ofereix un curs bíblic. Teresa Solà, autora d’una tesi doctoral sobre profecia escrita, serà l’encarregada d’impartir les 10 sessions dedicades als profetes. El curs, que donarà el tret de sortida el mes de gener, es dedicarà a repassar el Profetisme a Israel.

El final de curs el tancarà una nova temàtica: “Noves propostes, reformes profundes, Receptes antigues”. Tal i com explica Solà es tracta de posar sobre la taula problemàtiques socials actuals a les que els ciutadans ens hem d’enfrontar dia a dia. En aquestes sessions es convidarà ponents de primera fila com Begoña Roman, Toni Comín o Joan Carrera, entre altres.

Les sessions s’impartiran a l’Escola de Teologia del Maresme, al carrer Sant Josep, 18. Cada un dels cursos té un preu d’inscripció de 30 euros.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here