45 anys de Càritas Interparroquial de Mataró

0
524

Aquest 2013 es compleixen 45 anys de la fundació de Càritas Interparroquial de Mataró i ens cal felicitar-nos. Pensem que l’actual situació no és la més adequada per a celebracions, però sí creiem que és molt important recordar-ho. Per aquest motiu hem preparat dos actes que ens ajudin a reviure la important tasca que anem fent tots plegats.

 

El proper diumenge 10 de març, a les 12 del migdia i al Foment Mataróní, tindrà lloc un conte musical dedicat a totes les famílies i del que totes les aportacions voluntàries que recollim aniran destinades a aquelles altres famílies que viuen angoixades per necessitats urgents. L’espectacle, que actualment, s’està representant a Sabadell i duu per nom ZOOMWATTS, és l’aportació que desinteressadament ens ofereix la Txell Sust, artista mataronina, acompanyada d’altres cracks com són Salva Racero, Georgina Llauradó i Jofre Bardagí. Tot un gran espoectacle del que us adjuntem informació.

 

El dilluns dia 11 de març i a les 20 hores a Can Palauet, en Joan Comellas ens ha preparat una taula rodona on gaudirem escoltant un recital d’experiències generoses, comentades pels quatre directors que, en diferents etapes, han fet possible que Càritas Interparroquial de Mataró continuï essent tota una realitat.

 

En nom de tots els beneficiats pel vostre suport constant, us donem les gràcies i us desitgem una feliç primavera, que ja s’apropa.

 

                                                Cordialment,

 

                                                Antoni Vilà i Alsina

 

                                                Director del C.I.M.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here