08.03.13

Creure Avui

Categoria Creure Avui Autor JEV

Nom:

CREURE AVUI

Adreça:

Sant Francesc d'Assis, 25

Població:

08301 Mataró

Correu electrònic:

info@creureavui.org

Creure Avui és un programa de divulgació de l'arxiprestat de Mataró, destinat tant a persones creients com no creients, per tal de posar a l'abast de tothom, la realitat, les preocupacions, i les vivències dels cristians de Mataró i el Maresme.

Creiem que el cristià és una persona com les altres, present i activa en el món, que està en un procés constant de revisió, que té un passat culturalimportant en el nostre entorn europeu.

El programa, vol fer reflexionar sobre temes que afecten a la vida dels cristians i de la majoria dels homes i dones del nostre temps. Vol donar a conèixer els aspectes del passat cultural del nostre poble. Vol, també, ser reflex de les activitats de les comunitats i parròquies del Maresme.

El programa neix a l'estiu del 1989 fruit del treball del Consell Pastoral Arxiprestal, que va tractar en diversos àmbits la necessitat de que l'Església local tingués més presència en els mitjans de comunicació.

S'emet setmanalment per Maresme Televisió M1TV els divendres a les 18:30 hores. Repetint-se el dissabte a les 5:30 i a les 13:00 hores, el diumenge a les 10:30 hores i el dilluns a les 13:00 hores.

El programa es pot veure per la TDT al canal m1tv o per Internet accedint al web del programa http://www.creureavui.org o a la web de m1tv a l'adreça http://m1tv.xiptv.cat/creure-avui

L'equip del programa Creure Avui està format per trenta voluntaris, laics, que treballen en les diferents tasques que són necessàries per a dur a terme un programa de televisió.

El programa es divideix en diverses seccions que són gestionades per un equip reduït de persones.

L'equip és obert a tothom que desitgi participar en un  mitjà de comunicació d'Església, només cal tenir-ne ganes i disposar d'un parell d'horees setmanals per a dedicar-hi.

El programa està obert a totes les col·laboracions, i està obert a la realització de convenis de pràctiques amb totes aquelles institucions de forma en Ciències de la informació: periodisme, audiovisuals, etc.

L'equip disposa d'equipaments de tecnologia digital de darrera generació: plató, sala de control, sala d'editatge i un equip e persones, professionals o no, disposades a fer un treball en equip.

Us podeu posar en contacte amb el programa al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .