Els mataronins Francesc i Joan Grané presenten del documental "Clara d'Assís i Pedralbes. L'ancoratge urbà en l'eternitat"

on Dimecres, 16 abril 2014. Posted in Grups i propostes de formació

Al mateix Monestir, a Barcelona, el dia 29 d'abril

 


Presentació del documental
Video Vegeu vídeo
Victoria Cirlot, Juan-José López Burniol, Teresa Pujal i Francesc Torralba participaran al cine-fòrum de presentació del documental "Clara d'Assís i Pedralbes. L'ancoratge urbà en l'eternitat", de Francesc i Joan Grané, germans, tots dosmataronins, després del passi del film. L'acte se celebrarà el dimarts dia 29 d'abril, a les 19h, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes (Baixada del Monestir, 9, Barcelona). És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

 

L'acte serà presentat per Francesc Grané, doctor en comunicació i humanitats i director del documental, i Anna Castellano-Tresserra, conservadora en cap del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Després del passi del documental (uns 50 minuts) es procedirà al cine-fòrum amb aquests participants:

- Teresa Pujal, presidenta de la Federació de Germanes Clarisses de Catalunya, Castelló i Menorca
- Juan-José López Burniol, notari
Victoria Cirlot, catedràtica de filologia romànica a la UPF
Francesc Torralba, catedràtic de filosofia a la URL

    Des d'una hora abans, es podrà visitar gratuïtament el Monestir. Transport: FGC: L6 Reina Elisenda; Bus: 75, 22, 63, 64 i 78.

    Organitza: Comunitat de Germanes Clarisses del Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona | Monestir de Pedralbes

    Col·laboren: Eulogos MediaFederació de Germanes Clarisses de Catalunya, Castelló i MenorcaUnió de Religiosos de Catalunya i Associació d'Amics de Monestir de Pedralbes.

    Secretaria tècnica: Fragmenta Editorial

    [Acte a Facebook]