Articles

45 ANYS DE CÀRITAS INTERPARROQUIAL DE MATARÓ

Escrit per: JEV on Divendres, 08 Març 2013. Posted in Càritas Interparroquial de Mataró

........... I SEGUIM!

45 ANYS DE CÀRITAS INTERPARROQUIAL DE MATARÓ

Aquest 2013 es compleixen 45 anys de la fundació de Càritas Interparroquial de Mataró i ens cal felicitar-nos. Pensem que l'actual situació no és la més adequada per a celebracions, però sí creiem que és molt important recordar-ho. Per aquest motiu hem preparat dos actes que ens ajudin a reviure la important tasca que anem fent tots plegats.

Inici pàgina web

Escrit per: JEV on Divendres, 01 Març 2013.

Benvinguts a la pàgina web de l'Arxiprestat de Mataró.

Inici pàgina web

Iniciem amb goig aquest mitjà al servei de la nova evangelització. En el context iniciat per Benet XVI al convocar l'Any de la Fe se'ns crida a implicar-nos en els reptes que suposa l'anunci de jesucrist en el món d'avui.

Aquesta pàgina web vol ser un mitjà que ajudi a fer realitat aquest projecte iniciat en comunió amb tot l'Església.  

Acción de gracias

Escrit per: JEV on Divendres, 01 Març 2013.

Gracias Santo Padre

Acción de gracias

El día 19 de abril de 2005, la Iglesia acogía el papa 265 de su historia. Joseph Ratzinger, un teólogo alemán se asomaba al balcón central de la basílica vaticana y bajo el nombre de Benedicto XVI, impartía su primera bendición apostólica urbi et orbe con las palabras: “los señores cardenales me han elegido a mí, un simple y humilde trabajador de la viña del Señor. Me consuela el hecho de que el Señor sabe trabajar y actuar incluso con instrumentos insuficientes”.

Pregària jove

Escrit per: JEV on Divendres, 01 Març 2013. Posted in Infància i Joventut

1 de MARÇ. 21hores. A la PARRòQUIA MARE DE DÉU de MONTSERRAT, estona de PREGÀRIA JOVE de l'arxiprestat de Mataró. Joves de diverses parròquies i comunitats s'apleguen per una estona de pregària al bellmig de la QUARESMA! Fem camí cap a la Pasqua. Tots hi sou convidats!
 
Mn. Joan Sabé
<<  1 2 [3